Na Lívia i el Capità

Xavi Martí Gomila

El nostre capità és en Xavi Martí, qui com tot bon menorquí és coneixedor de les arrels i costums de l’illa. Durant la seva infantesa no hi van faltar tardes de pesca amb el seu pare i matins d’ajudar a l’avi a sembrar l’estivada. Guarda encara a la retina els estius descalç a la platja, les nits d’acampada amb els amics i les estades en solitari en alguna cova arraconada.

Desde ben jovenet va saber que una de les seves passions era la música. A poc a poc es va anar convertint en la seva professió, la qual compagina actualment amb Mar de Menorca. Podeu escoltar com sona el baix elèctric en algunes formacions ben conegudes com son Pèl de Gall, The Trikinis, Volcano’s Genesis Band, Melilotus o Els Sonadors de Son Camaró.

Ja fa uns anys va aconseguir combinar els dos mons: la natura i la música, originant aquest projecte tan personal que és Mar de Menorca.

No dubteu que serà un bon amfitrió durant la vostra sortida, amb moltes ganes de donar-vos un petit tast del seu estil de vida.

Livia, el llaut menorquín

Una de las mejores maneras de conocer Menorca en profundidad y desde otra perspectiva es, sin dudas, en barco. Con él podréis acceder a las calas más remotas y difíciles de alcanzar y podréis contemplar un paisaje completamente diferente al que estáis acostumbrados. Menorca, igual que las otras islas Baleares, tiene una tradición de pesca de arrastre que se llevaba a cabo en un tipo de embarcación tradicional llamada llaüt.

Galeria fotogràfica